^^
Bosh napisałam Ci przed chwilą że wiem co pisałeś i że specjlanie O_o nie rozumiesz tego?! ja specjlanie odpisywałam Ci dokłądnie w ten sam sposób. Twoje smęcenie, wiem co chciałes osiągnąć, ale pisząc to co pisałam potem chciałam CI pokazać, że na mnei to nie robi wrażenia. Więc po raz kolejny mówie, że Twoja ironię świetnie rozumiałam od samego początku O_o
a po kolejne - ja nie walcze ze spamem ... pisze ZNOWU, że możecie sobie spamić ile chcecie, ja tylko tu robie porządek O_o
U mnie by się przydał porządek w pokoju..
Jak mnie będziesz zmuszać to będę sprzątać.. tak od siebie to raczej rzadko mnie "natycha"..
to ja Cie bede natychać i będzie razem się natychać i może kiedys posprzątamy :d powiem Ci tylko, że kurz wchodzący na Twój materac jak śpisz i atakujący Cię rano jak wstajesz w końcu zmusza do odkurzania
No to akurat wiem, ale wiem tez, ze każdego kota da się oswoić Zawsze można spróbować :)
No widzisz ile pięknych chwil przed nami?
Skazany za Spam
KOCHAM moje koty...
(spamicie ;p )
Jeeb.. a gdzie byleś wczoraj cały dzień, kiedy toczyła się wojna o emancypacje spamerów i wyzwolenie spamu spod ucisku joli? Doszliśmy wspólnie do wniosku, ze każdy spami gdzie chce :)
Skazany za Spam
mnie nie bylo ogolnie ;-) Kocham jak mnie nie ma i nie wiem o co chodzi ..
Oj teraz to i ja nie pamiętam P